SAMSUN / BAFRA - Fatma Aliye Anaokulu

Fatma Aliye Anaokulu

FATİH MAH.MİLLET CADDESİ NO 4 BAFRA/SAMSUN
Vizyon
Her çocuğun özgür bir birey olduğunu göz önünde bulundurarak, özgür ve sevgi dolu bir ortamda, özgüveni yüksek, yenilikçi ve yaratıcı, öğrenmekten ve keşfetmekten zevk alan, yaparak ve yaşayarak öğrenen başta kendisine olmak üzere tüm insanlığa saygılı mutlu çocuklar yetiştirmektir.
Misyon
Misyonumuz 3–6 yaş çocuklarının tüm gizli güçlerini açığa çıkararak potansiyelinin en üst noktasına kadar gelişimlerini sürdürmelerine imkân sağlamaktır. Bu çerçevede okulumuzda eğitim Öğretim gören çocuklar; • Çok boyutlu düşünebilen, • Araştıran, sorgulayan, çözüm üretebilen, öğrenmeyi öğrenen • Duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, • Kültürel ulusal ve evrensel değerleri benimseyebilen, • Bildiklerini yaşama taşıyarak paylaşmayı seven, • Duygusal yönden gelişmiş ve kendini ifade edebilen, • Sorumluluklarını üstlenip kendine yetebilen, • Atatürkçülük bilinci, millet, vatan, bayrak sevgisi gelişmiş, • Bedenen, zihnen ve sosyal yönden gelişmiş, • Temel alışkanlıkları kazanmış, İletişim becerilerine sahip, • Olumlu benlik algısına sahip, • Kendisine ve çevresine duyarlı olabilen, • Öz değerlerinden uzaklaşmadan çağdaş ve aydın bireyler olarak yetiştirilir.
Başarılar
Beyaz Bayrak Okulda Harekat Var Plaketi Temiz Okul Sağlıklı Okul Orman Okul sertifikası Eko Okul sertifikası
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
SABAH 07:30 -12:30 ÖĞLE 12:30 -17:30
Ulaşım
Okulumuz şehir merkezinde olup yürüyüş mesafesindedir. Dolmuş ile de ulaşım sağlanabilmektedir.
Servis mevcuttur.
İlçe merkezi